KrammerFest

Gratis toegang!

KrammerFest is het grote openingsfeest waar iedereen welkom is. Omwonenden, leden, betrokkenen: komt allen en feest samen!

 

Locatie

Speciaal voor KrammerFest wordt het oude logistieke terrein tegenover Restaurant Grevelingen omgebouwd tot festivalterrein. Er wordt een tentencomplex gebouwd met ruimte voor maar liefst 1500 man! Parkeren is mogelijk, maar kom vooral op de fiets of reis gezellig samen!

Line-up

MC Pim Veth (jawel, bekend van de Krammerdocumentaires) loodst je door een avond vol entertainment. Voor jong en oud is er genoeg te beleven. De line-up is nog even een verrassing, maar we kunnen in ieder geval melden dat de speelfilm Zeeuw voor het eerst openbaar vertoond gaat worden! Daarnaast zijn er op dit festival foodtrucks, een silent disco en diverse DJ’s en bands.

 

MAINSTAGE
19.15 uur – Deuren open
19.30 uur – Vertoning speelfilm Zeeuw
In de zomer van 2018 is een speelfilm opgenomen op locatie van Windpark Krammer. Deze wordt vrijdag 17 mei voor het eerst publiekelijk vertoond!
20.00 uur – Zeeuws DJ talent
20.30 uur – The Originals

21.30 uur – Pep & Rash 

22.30 uur – The Originals
23.20 uur – Nog even een verrassing!
00.00 uur – Nog even een verrassing!

 

SILENT DISCO STAGE
20.00 – 01.00 uur – Silent Disco

Toegang

Iedereen is welkom op KrammerFest en toegang is gratis. We hanteren geen leeftijdsgrens, maar organiseren geen activiteiten voor kleine kinderen. We denken dat het feest het leukst is voor iedereen boven de 15 jaar. We verzoeken je wel om je even aan te melden via de knop hieronder. Wil je als eerste weten wie er nog meer komen? Meld je dan aan voor de knop hieronder!

Aanmelden