Inschrijven

Officiële opening

————————- U KUNT ZICH NIET MEER INSCHRIJVEN —————————–

 

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor de officiële opening van Windpark Krammer? U kon zich tot en met 22 maart aanmelden voor deze officiële opening. De inschrijving is nu gesloten. Eind maart volgt bericht naar degenen die zich hebben aangemeld.

 

Officiële opening
Het woord zegt het al: op woensdag 15 mei openen we Windpark Krammer officieel op spectaculaire wijze samen met degenen die energie in het project hebben gestoken. Het programma is nog onder voorbehoud, maar we kunnen alvast verklappen dat u tussen 10.00 en 17.00 uur welkom bent op het speciale Krammerfestivalterrein tegenover Restaurant Grevelingen in Bruinisse.

 

Hoe werkt het aanmelden?

 • Leden Zeeuwind en Deltawind
  In verband met de beperkte capaciteit kunnen alleen de personen aan wie de uitnodiging gericht is, zich aanmelden. Dat houdt in dat wanneer u lid bent van een van de coöperaties, alleen de persoon op wiens naam het lidmaatschap van Deltawind of Zeeuwind staat, zich kan aanmelden. Dat betekent helaas dat u niet uw partner of een introducé mee kunt nemen. Wanneer uw aanmelding is bevestigd, ontvangt u een e-ticket waarmee u toegang krijgt tot het evenement. Uw aanmelding is dus geen bevestiging, u ontvangt deze apart. De capaciteit is beperkt. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, krijgen de langstzittende leden voorrang.
 • Obligatiehouders die geen lid zijn van Zeeuwind en/of Deltawind
  Ook hier geldt dat alleen de personen op wiens naam de obligatie(s) staan, zich kunnen aanmelden. U kunt geen partner of introducé meenemen. Bij overschrijving van de obligatiehouders wordt geloot.
 • Persoonlijk genodigden
  Alleen de personen aan wie de uitnodiging gericht is, kunnen zich aanmelden. U kunt geen partner of introducé meenemen. U kunt zich tot en met 22 maart aanmelden. Na deze datum is aanmelden niet meer mogelijk.

 

Nog even de belangrijkste punten op een rij:

 • Alleen leden van Zeeuwind en Deltawind, obligatiehouders en persoonlijk genodigden kunnen zich aanmelden;
 • Uw aanmelding is nog geen bevestiging, u ontvangt een apart e-ticket indien uw aanmelding bevestigd is;
 • Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plaatsen, krijgen de langstzittende leden voorrang, bij de obligatiehouders wordt geloot;
 • U kunt zich tot en met 22 maart aanmelden;
 • U ontvangt eind maart bericht over uw aanmelding;
 • Wanneer uw aanmelding is bevestigd, ontvangt u een e-mail met een e-ticket en alle praktische informatie.
 • Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de registratie en communicatie rondom de officiële opening en worden op 31 mei 2019 weer verwijderd.

 

Overige onderdelen
Bent u de 15e verhinderd? De opening van Windpark Krammer wordt met meerdere evenementen gevierd. Zo bent u ook van harte welkom op KrammerFest, een groot feest op vrijdagavond 17 mei waarmee we samen de opening vieren. Of doe mee aan de KrammerRun op 18 mei en loop een aantal kilometer door het windpark!